Cariera

 

  • "Tratandu-i pe oameni asa cum sunt, ii vom face doar mai rai.
  • Tratandu-i pe oameni ca si cum ar fi ceea ce ar trebui sa fie,
  • ii va ajuta sa devina ceea ce sunt capabili sa fie."
  • — Johann Wolfgang von Goethe

 

Lasati-va entuziasmati de ISInternational 

 

 

Corectitudine, inventivitate, dinamism si deschidere, loialitate si incredere, acestea sunt valorile care ne entuziasmeaza. Pentru idei care inspira. 

 

 

Va oferim un loc de munca prin care sa va simtiti provocati si sa vi se potriveasca.

 

 

Noi acordam o importanta deosebita pentru un mediu de lucru in care colegii se ajuta intre ei si fac schimb de cunostinte unii cu altii — chiar si in cazul in care lucreaza pe continente diferite pentru acelasi proiect.

 

 

Suntem de aproape 10 de ani un partener de incredere pentru angajatii nostri. Ne este foarte clar ca va doriti sa lucrati in armonie si sa aveti obiective ambitioase. Avem solutii pentru ambele.

 

 

 

 

  • Nimic nu este mai puternic decat o idee careia i-a venit vremea.”  — Victor Hugo

 

Pur si simplu unici: ISInternationalWeAre

Noi credem in puterea colaborarii si a parteneriatului. Este cheia pentru fiecare succes. Numai atunci cand mai multe capete se aduna impreuna pentru a perfectiona o idee, intr-adevar pot aparea rezultate mari. Acest lucru inseamna ca apreciem ideile dumneavoastra individuale si entuziasmul. Noi apreciem perspectiva dumneavoastra si experienta. Iar noi vrem sa devina o parte importanta a unei echipe care, mana in mana, merge pe drumuri noi si ofera solutii surprinzatoare.

 

 

Sanse de dezvoltare continua la ISInternational

Noi vedem formarea continua si dezvoltarea angajatilor nostri ca un obiectiv al companiei. Indiferent daca acest lucru este crearea si dezvoltarea de competente pentru pozitia curenta sau urmatorul pas in cariera - sprijinim fiecare angajat cu pregatire eficienta.

 

Compensare

 

Performanta este recunoscuta. Cine colaboreaza cu ISInternational, isi asuma responsabilitatea si depune efort pentru succesul companiei, este recompensat. Fiecare remuneratie este influentata in mod individual. Aceasta motiveaza. Veti primi, de asemenea, ca angajat al ISInternational spre exemplu bonusuri de craciun etc. In plus, exista avantaje si asistenta in diverse domenii.

 

Familie & Copii

 

Noi creem conditii optime si oferim suport pentru parinti, oportunitati pentru lucrul "Home Office", etc.