Principii ale companiei

  • "Oricine se opreste din a-si dori sa fie mai bun, a incetat sa mai fie bun."
  •  — Robert Bosch

 

 

 

Suntem ISInternational. Corectitudine si respect, competenta si diversitate, traditie si spirit de echipa, toate aceste valori reprezinta baza performantelor noastre si ne fac unici.

 

Dorinta de a se angaja cu tot angajamentul lor fata de companie, se aplica tuturor persoanelor din companie deopotriva. Independenta economica a companiei este obiectivul nostru final.

 

Suntem independenti. Cresterea pe forte proprii este primordiala pentru noi. Cautam proximitatea geografica a clientilor nostri si, de asemenea, suntem constienti de importanta unei centrale puternice. In tot ceea ce facem, ne ghideaza corectitudinea, respectul si increderea.

 

 

Noi tratam clientii cu respect
Sa fim mana dreapta pentru clientii nostri determina gandurile si actiunile noastre. Noi mergem pe drumuri noi si dezvoltam impreuna cu clientii nostri solutii speciale pentru o eficienta durabila. Prelucrarea tuturor comenzilor clientilor nostri se realizeaza extrem de discret.
Ne luptam pentru o medalie
Noi actionam cu incredere, curaj si orientati spre performanta - cu scopul de a fi cei mai buni, cu scopul de castiga, la fel ca in sport, o medalie. 

 

~ Corectitudine ~ Echitate ~ Integritate ~

Ne asumam responsabilitatea sociala. In acelasi timp, acordam atentie transparentei si comunicarii deschise. Pentru ca aceasta creeaza incredere.

 

Noi acordam atentia noastra pentru protectia mediului inconjurator. Noi incercam sa sprijinim in toate amplasamentele noastre proiecte care promoveaza dezvoltarea sociala si servesc oamenilor. Noi traim egalitate si respingem discriminarea de orice fel. 

 

 

 

 

Noi lucram liber de rasa, origine, religie sau orientare politica
Angajatii nostri sunt fundamentul succesului nostru. Noi ne tratam unii pe altii cu demnitate
si respect si ne asteptam ca toti angajatii companiei noastre sa aiba dorinta de a-si asuma responsabilitatea personala. Noi angajam oameni competenti si motivati, care respecta
valorile noastre. Noi oferim sanse egale prin oportunitati de formare si dezvoltare, protejam intimitatea angajatilor nostri si nu toleram nicio forma de hartuire ori discriminare.

 

Avem parteneri ~ Clientii, furnizorii si prestatorii de servicii sunt partenerii nostri

 

Comportamentul deschis, cooperant determina colaborarea noastra cu partenerii nostri de afaceri. Punem mare pret pe valoarea afacerii pe termen lung.