Impressum

PREZENTARE JURIDICA

Informații în conformitate cu legislatia in vigoare

ISInternational S.R.L.
Sf. Lazar 37
700049 Iași

 

Contact

Telefon: 0040332-408 856
E-mail: office [at] isinternational.ro
Pagina de web: http://isinternational.ro

 


Registrul Comertului
Numărul de înregistrare: J22 / 3515/08

Inregistrata la 

Registrul Comertului din localitatea: Iasi

 

 

Indicarea sursei pentru imagini și grafică
 

Imagini

Getty Images International
etajul 1
Herbert Building
Parcul
Carrickmines
Dublin 18
Irlanda
Înregistrare Nr IE 9988348J

Webdesign

Webmagnat SRL.

Str. Sf. Lazar 18, Bl. K1, Iasi, Romania

http://webmagnat.ro

 

Act de renuntare
Responsabilitate pentru continut

Continutul paginilor noastre a fost create cu cea mai mare grija. Cu toate acestea, nu putem garanta continutul "exactitatea, caracterul complet sau actualitatea". In conformitate cu prevederile legale, suntem in plus responsabili pentru propriul nostru continut de pe aceste pagini web. In acest context, va rugam sa retineti ca nu suntem in consecinta obligati sa monitorizam informatiile transmise sau salvate ale unor terte partii sau de a investiga circumstanțele care indică o activitate ilegală. Obligațiile noastre de a elimina sau de a bloca utilizarea informațiilor în conformitate cu legile în vigoare, în general, rămân neafectate de acest lucru conform legii.

 

Responsabilitate pentru link-uri
Responsabilitatea pentru conținutul link-urilor externe (către pagini web ale unor terțe părți) revine exclusiv operatorilor paginilor conectate. Nu există încălcări evidente pentru noi în momentul conectării. În cazul în orice încălcare legală ne va fi cunoscuta vom elimina link-ul respectiv imediat.

 

Drepturi de autor
Paginile noastre web și conținutul lor sunt supuse legislației romane privind drepturile de autor. Cu excepția cazului în mod expres permisă de lege. Orice formă de utilizare, reproducere sau prelucrare lucrări supuse protecției drepturilor de autor pe paginile noastre de internet necesită acordul prealabil al proprietarului respectiv al drepturilor. Reproducerile individuale ale unei lucrări sunt permise doar pentru uz personal, astfel încât nu trebuie să servească în mod direct sau indirect câștigurilor materiale. Utilizarea neautorizată a lucrărilor cu drepturi de autor este pedepsita de lege (legea dreptului de autor)

Sursa: Impressum Mustervorlagen