Depozitare & Transport

 

 

Amplasamentele noastre din Ungaria si din România sunt locul ideal pentru depozitarea pe termen scurt sau lung, a bunurilor dumneavoastra. Fiind aproape de zonele industriale si avand o amplasare centrala toate localitatile din Ungaria, România si Europa de Est pot fi servite rapid.

 

Cu mai mult de 700 de mp in mai multe amplasamente avem suficient spatiu pentru depozitarea in bloc si dotare cu un sistem de rafturi.

 

In plus, aveti la dipozitie si spatii de stocare in exterior. Depozitul securizat prin alarma și video-securizare, poate fi operat prin porti la nivelul solului.

 

Pentru handling utilizam masini industriale moderne, (stivuitoare - 1,6 t - 4,0 t etc.). Toate miscarile sunt realizate de catre personalul nostru special instruit. La cerere, putem adapta managementul nostru de depozitare, de asemenea, la nevoile dumneavoastra.

 

 

 

SOLUTII DE TRANSPORT

 

 

 

Noi preluam planificarea optima a circulatiei marfurilor din tara de provenienta catre utilizatorul final si oferim gama completa de servicii. In calitate de partener experimentat si angajat, vom coordona transportul de marfuri si garanta livrarea catre dumneavoastra sau filiale ale clientilor.

 

 

  • ⚐ Legaturile noastre cu toate marile companii de transport, companii de transport maritim si companii aeriene ne ajuta sa indeplinim chiar si cele mai inalte cerinte de logistica.