Relocare

Majoritatea proceselor de productie necesita modificari rapide – ISInternational este partenerul international competent, flexibil si de incredere pentru relocari complete de linii de productie dintr-o tara in alta, de pe un continent pe altul, dintr-o hala de productie in alta.

 

In momentul in care este planificata relocarea de masini, de echipamente sau fabrici intregi, abordam sistematic proiectul si preluam managementul complet de proiect. Cu ajutorul listelor noastre proprii de verificare, realizam procesul operational si termenele de operare si discutam toti pasii cu clientii nostri. Adaptate la tipul masinilor, cheltuieli, consumabile, spatiu si transport, folosim cele mai noi echipamente și tehnici de relocare. Pentru echipamentele si masinile sensibile si grele sau cu putin spatiu folosim sisteme de relocare pe perna de aer de pana la saizeci de tone. Acestea permit o mutare sigura si rapida a masinilor si echipamentelor dumneavoastra.

 

 

 

 

 

  • Gratie anilor buni de experienta in inginerie la nivel mondial, noi va garantam relocarea sistemelor de productie intr-un timp cat mai scurt si cu costuri cat mai reduse. Factorul decisiv in relocarea cu succes este detectarea situatiei actuale si evaluarea riscurilor.

 

 

Pe baza analizelor reale,  potrivim echipamentul la noi circumstante. Definitorii intr-o relocare sunt planificarea, layout-ul si design-ul echipamentului.

Planificam amanuntit transportul si logistica si selectam cu grija furnizorii. Un Project leader intern cu experienta va coordona, controla si dierctiona resursele selectate pentru dezasambarea, transportul, reconstructia si pana la punerea in functiune a masinilor.

 

In functie de noul layout si de infrastructura, adaptam relocarea echipamentului. Ulterior, are loc calibrarea si asamblarea masinilor si in cele din urma punerea in functiune. Masinile dumneavoastra speciale vor functiona la fel ca inainte de a fi mutate, daca nu chiar mai bine.