PLC

 

Programare si solutii de automatizare 

Tehnologiile moderne de automatizare a proceselor fac posibila stapanirea sistemului complex si extrem de sensibil, masinilor si proceselor si le fac mai fiabile, mai eficiente si mai sigure. ISInternational ofera tehnologii avansate de automatizare si proces pentru aproape toate procesele de fabricare si asamblare si este un partener de incredere si competent in toate aspectele procesului de automatizare si procesului de vizualizare.

 

 

Un Controler Logic programabil (PLC) este un sistem inteligent, cu intrari si iesiri utilizate pentru controlul proceselor automatizate (automatizare industriala).

 

Crearea programului dupa cerintele clientului

Crearea programului de software include, in funcție de specificatiile clientului, structura programului, precum si crearea configuratiei de hardware. In plus, vor fi controlate secventele ciclice ale procesului, incluzand reprezentarea grafica pe HMI (Human Machine Interface). Valorile analoage si parametrii pentru diferite aplicatii pot fi citite, procesate si de anuntate. Sunt create valorile limita si prelucrate ca avertizari si alarme.​

Avem experienta considerabila in programarea Programmable Logic Controler (PLC) bazate pe controlere si bazate pe PC Human Machine Interface (HMI). Experienta noastra diversa de programare a fost dobandita prin furnizarea de solutii de automatizare procese la mai multi clienti foarte cunoscuti din industria automotive si constructoare de masini speciale.  Lucram cu o gama larga de marci PLC si platforme, printre altele Bosch Rexroth, Siemens, Allen Bradley etc.