Asamblare masini speciale

  • "Cel mai bun lucru despre standarde este 
  • ca exista atat de multe din care se poate alege."
  • — Ken Olsen (inginer american si fondator al DEC)

 

 

 

Pentru clientii nostri, producatori renumiti de masini speciale, ne asumam responsabilitatea completa pentru planificarea proiectului, asamblarea si punerea in functiune. Impreuna, dezvoltam si planificam, in functie de profilul sarcinilor, solutia cea mai eficienta pentru proiect. Ne concentram pe realizarea proiectului. Competentele dumneavoastra de baza nu vor fi afectate, indiferent daca este vorba de dezvoltarea, proiectarea sau aplicarea de engineering. Dupa stabilirea design-ului si cerintelor de calitate, vom efectua instalatia mecanica si electrica.

 

 

 

  • ✍ Realizam instalarea masinilor in mai multe variante, in functie de necesitatile dumneavoastra si cerintele clientului final. In cele mai multe cazuri, asamblarea are loc "InHouse" la sediul dumneavoastra. Alternativ, aveti posibilitatea sa externalizati complet lucrarea de asamblare in atelierele noastre din apropierea clientului final, pentru a detensiona nevoia de spatiu din fabrica proprie. O alta solutie este aceea in care proiectul este complet in mainile noastre, dumneavoastra putand sa va concentrati asupra afacerii dumneavoastra de baza. Alta optiune este instalarea la fata locului - vom prelua piesele dumneavoastra la destinatie si realizam instalarea profesionala pana la punerea în funcțiune.

 

Va asistam cu specialisti profesionisti pana la acceptarea finala de catre clientul final a masinilor dumneavoastra  —  The Service to your Best!

 

 

Compania noastra va ofera in toate domeniile de asamblari industriale sprijin in montajul de masini speciale, pe termen mediu si lung. Datorita anilor buni de experienta in domeniul instalatiilor industriale si experienta de lunga durata a specialistilor nostri, suntem in masura sa preluam   proiecte  inca de la pregatirea asamblarii si pana la punerea in functiune, ca la final sa preluam inclusiv intretinerea masinilor si echipamentelor dumneavoastra.

Prin cunostintele noastre tehnice aprofundate, nivelul ridicat de angajament si datorita  multilor ani de experienta ai specialistilor nostri, este garantata punerea in aplicare cu succes a proiectului dumneavoastra.   

 

  • ✍ ISInternational ofera instalare si servicii de calitate profesionale pentru industrie. Noi va sprijinim pe timpul asamblarii sistemelor dumneavoastra, le mentinem si lungim viata si le crestem eficiența.